De motor van G-Squared is Gilford Grijt

Gilford bezit een groot analytisch vermogen en ruime ervaring op infrastructuur gebied en kan hierdoor in complexe situaties snel en adequaat verbanden leggen en met de juiste prioritering zelfstandig naar oplossingen zoeken. Mede door zijn communicatieve vaardigheden en methodische werkwijze is hij een goede team speler en weet hij ook onder druk goede prestaties neer te zetten.

Gilford heeft sinds 1997 professionele ervaring in de ICT markt, waarvan 12 jaar als werknemer bij onder andere de nummer 1 werkgever in de ICT. In deze tijd heeft hij kennis en kunde geleverd aan o.a. de top 5 grootste Nederlandse banken, financiƫle dienstverleners, onderwijsinstellingen, ministeries, zorgverzekeraars, medische instellingen, overheden, handel en industrie sector, en transport sector.

In 2012 was voor hem de tijd gekomen om als freelance consultant aan de slag te gaan. Uitdagingen vinden en die op dagelijkse basis aangaan. Een frisse blik werpen op problemen waar anderen geen raad mee weten. Niet in bestaande hokjes te denken maar er buiten durven te treden.

GG zijn de initialen, in de wiskunde is G maal G gelijk aan G2 oftewel G-kwadraat, in het Engels G-Squared